ΚΈΙΚ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΎ ΜΕ ΤΡΟΎΦΑ
Υλικά
2 φλιτζάνια τσαγιού φρέσκο χυμό πορτοκαλιού (400 ml )
2 φλιτζάνια ζάχαρη (380 γρ)
1 φλιτζάνι ηλιέλαιο ( 170 ml)
4 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις ( 450 γρ)
3 κουταλάκια γλυκου μπέικιν
3 βανίλιες
1 /2 φλιτζάνι τρούφα υγείας ( 60 γρ)
Εκτέλεση
Χτυπάμε για αρκετά λεπτά σε μίξερ τη ζάχαρη, το χυμό και το ηλιέλαιο. Προσθέτουμε το αλεύρι κοσκινισμένο και μαζί το μπεικιν και τις βανίλιες. Τέλος ρίχνουμε την τρούφα.
Σε ένα ταψί 35×28 αλείφουμε λάδι και πασπαλίζουμε αλεύρι. Αδειάζουμε το μείγμα και ψήνουμε για 50 λεπτά στους 180 βαθμούς πάνω κάτω.
Η συνταγή από το περιοδικό "Προς τη Νίκη"




0 comments